Google adwords

Találják meg a Google Adwords segítségével. Hatékony PPC- (pay per click) vagyis kattintás alapú hirdetési lehetőség. A Google Adwords szolgáltatást ajánljuk azoknak az ügyfeleknek, akik gyors eredményeket szeretnének elérni. A Google Adwords hirdetés a Google keresőn belül található.

 

google adwords hirdetés

Mennyibe kerül a Google adwords hirdetés?

Az Adwords költségei függnek természetesen a kulcsszó kereséseinek mennyiségétől és a versenyhelyzettől. A költségkeretet egyénileg lehet beállítani, így testreszabva azt az összeget amit éppen Adwords hirdesére szeretne költeni. Mint már említettük kattintásonként fizetünk, olyan látogatóknak akik kulcsszó alapján találnak ránk, tehát célzott hirdetési felületről beszélünk, ahhol akkor fizetünk ha egy vevő a mi termékeink után érdeklődik. Egy jól beállítot hirdetéssel eredményes kapmányokat lehet zárni ügyfélszerzés szempontjából.

Miért érdemes Google adwords segítséget kérnem?

Tapasztalatunk alapján rengeteg hibát lehet elkövetni egy Adwords készítés során, ezért nem árt ha egy jólképzett szakértő készíti el Önnek a hirdetését, hogy minnél pontosabb célzásokkal, minnél jobb pozícióból, minnél több ügyfelet tudjon szerezni,a lehető legkevesebb költségből.

Miért hatékony a Google adwords?

A Google Adwrods hirdetéseket csak azok látják akik beírják az adott keresett szót. Például Ön házi hamburgert készít a Deák térnél. Beírják, hogy "Házi hamburget Deák térnél" és egyből az Ön hirdetése jelenik meg, ami az Ön weboldalára vezet, vagy pont az Ön hamburger menüjére. Így Ön már várhatja is a házi hamburgerre éhes ügyfeleket.

Kérje ajánlatunkat!

Summary
Google Adwrods hirdetés
Service Type
Google Adwrods hirdetés
Provider Name
Google Maffia,
Area
Magyarország
Description
Találják meg A Google adwords segítségével. Hatékony PPC- (pay per click) vagyis kattintás alapú hirdetési lehetőség.