Keresőoptimalizálás

Angol nevén S.E.O, vagyis Search Engine Optimalization egyik leghatékonyabb eszköze az ügyfélszerzésnek. Egy vállalatnak manapság létfontoságú egy weboldal, a weboldalnak pedig, hogy megjelenjen a Google keresőben. Ebben segít Önnek a keresőoptimalizálás. A weboldalának előkelő helyezéséért két opció közül választhat:

a, Segítségünkkel a Google Adworsben hirdetheti oldalát és fizet a látogatókért

b, Organikus találatként szerepel a Google-ben, keresőoptimalizálásunk segítségével, így pénzt takaríthat meg...

Keresőoptimalizálás példa

Miért fontos a keresőoptimalizálas?

Cége tevékenységének kulcsszavaira megjelenik a weboldala a legjobb helyek közt a Google keresőben, így nem kell tartania az extra költségektől, amiket egy-egy kattintással az egyszerű érdeklődők "rabolnak el".

Miért jó nekem a keresőoptimalizálas?

A keresőoptimalizálással pénzt takírhat meg és folyamatosan az első találatok közt lehet jelen a világ leglátogatottabb keresőjében.

Mikor várható eredmény a keresőoptimalizálásból?

Ez természetesen függ a versenyhelyzettől, de látható eredménye egy Google optimalizált oldalnak 2-4 hónap is lehet.

keresőoptimalizálás mobil

Miért ilyen hosszú a keresőoptimalizálás időszak?

Egy jó, nem illegális módszereket alkalmazó keresőoptimalizálást több tényező is befolyásolhat, kezdve a weboldal kódolásától, a szerver pozitív elbírálásán keresztül, rengeteg egyéb tényezőn át.
Példa az életből: Ügyfél hírleveleket küld a szerverükön keresztül, amit az ő vásárlóinak e-mail rendszere automatikusan spamként vagyis levélszemètként kezel, ezért a szerver megítélése is negatív lett, következésképpen a keresőoptimalizálas sem lehetett volna sikeres. Mivel mi jól felkészült csapat vagyunk, így a hírlevélre is, és a keresőoptimalizálásra is egyaránt találtunk Önnek megoldást.

Milyen növekedést hozhat ez cégemnek?

Ez a keresőszó függvénye is, ügyfeleink elmondása szerint +30%, akár +40%-os növekedés is tapasztalható egy éven belül, ami tovább is gyarapodhat.

30%

40%

Mire lesz szükség a keresőoptimnalizálás megkezdéséhez?

Az oldal belépésére minden esetben szükség van. Például FTP, ADMIN belépések, függ az oldaltól típusától.
Ezen felül türelemre, mivel oldala elemzése után hozzávetőlegesen tudjuk megmondani, mennyi idő lesz a keresőoptimalizálás, de felmerülhetnek rejtett akadályok. Mi mindent felelőségteljesen megteszünk az oldal és cége jobb eredménye érdekében.

Kérje ajánlatunkat!