Webáruház készítés

Gyors hatékony webáruházat szeretne? Segitünk Önnek megvalósítani a tökéletes webáruházat.

A segítségünkkel nem kell megtanulnia a webáruházak minden fortélyát, egyből egy egyszerűen és tökéletesen működő áruházat kaphat kézhez.

Az, hogy tetszik hogy ezért Önnek szinte semmibe sem kerül?

Hogyan müködik?

Ön megrendeli a webáruházat, mi elkészítjuk és karbantartjuk. Ne fizesse ki egyben- Havi díj ellenében tökéletes és naprakész áruházzal fogja várja a kedves vevőit.

Programozás és keresőmotor számára is fontos egy jó áruház, a vevő számára meg pláne, őket sem várja a boltban egy kockás füzettel.

Miért fontos a webáruházamnak a rendszeres karbantartás?

A webáruház építése a mai trendeknek megfelően készül természetesen, valamint az informatika rohamosan változó világában is helyt kell állnunk- (gondolunk itt: tabletek, iPadek, különboző új szofverek és a legfontosabbak a Google kereső változtatásai..)- és Önnek,valamint áruházának is haladni kell a korral.
A másik fontos szempont a biztonság, a webáruháza adatainak biztonságáról egy teljes csapat gondoskodik      0-24 órás felügyelettel, hogy az Ön vásárlói és szenzitív adataik mindig biztonságban legyenek.
A harmadik, az ügyfélszerzéshez  legfontosabb. Ön szeretné ha termékeit meg is találnák a vásárlók, ennek pedig egyik legfontosabb eleme a Google optimalizálás, ami igényli a jó webáruház motort.
Pontosan ezek miatt fontos Önnek egy tökéletesen funkcionáló webáruház, megfelelő supporttal.
.

Mennyi idő alatt készül el a webáruház?

Webáruház készítés függ a várt igényektől is, de egy alap, pár termékes áruház elkészülése nagyjából két hét, aminek a végére már egy teljesen új és kész, vállalkozására és ügyfeleire szabott, felhasználói élményekkel teli áruház várja.

Miért előnyös ez Önnek?

Webáruház készítés előnyös részei, hogy tapasztalt programozok, és marketingesek készítik el Önnek a webáruháza elemeit. Önnek csak a termékkekről kell gondoskodnia. Így pontoson az Ön igényeinek megfelel az áruház és olyan szolgáltatásokat kap, amire szüksége van.

Két különböző tipusú webáruház van manapság.

Az első az kisebb, többnyire 20.000 termék tölthető fel, ezt mezei webáruháznak nevezzük.

A második pedig a nagy webáruház, itt több tíz- akár száz-ezer terméket is fel lehet tölteni.
.

 

 

Menyibe kerül egy webáruház?

Ez függ a webáruház fajtájától.        

Van egy ajánlatom.

Ne fizesse ki egybe az áruházat, ezt az összeget inkább szánja termékvásárlásra vagy marketing célokra. Tehát ezzel Ön csak nyerhet. Béreljen webáruházat!

Kérje ajánlatunkat!

Summary
Webáruház készítés
Service Type
Webáruház készítés
Provider Name
Google Maffia,
Area
Magyarország
Description
webáruház készítés Gyors hatékony webáruházat szeretne? Segitünk Önnek megvalósítani a tökéletes webáruházat.